Jdi na obsah Jdi na menu
 

 

Pim Ponk 2015

Ahoj sousedi konečný termín sobota 19.9.2015

Počasí super, pivečko studené, gulášek výborný, vítěz očekávaný a večerní after párty s hromadnou účastí.

Davidovi a jeho týmu organizátorů 3 x Hurááááááááá

Jako už tradičně i letos připravujeme PP Turnaj Zahořany 2k15 (tentokrát ve stylu David´s Cup). S ohledem na moje pracovní vytížení (víkendové sportovní akce) musím bohužel letošní termín posunout až na konec září

.         

Rodina při poslední cestě ze Slovenska „sršela“ kreativitou a vymysleli jsme zcela novou „teamovou soutěž“, což by mohlo přidat na atraktivitě i tmelení kolektivu/ů. Začátek turnaje stanovujeme na 9:00 u nás v garáži, následuje rozlosování, více viz. přiložený harmonogram. Bude opět sud piva, gulášek, možnost grilování donesených klobásek/ vuřtů na zahradním grilu a následné posezení na terase…

Startovné bylo stanoveno na 100,- CZK / osoba, která zahrnuje příspěvek na ceny a guláš. Pivo budeme rozpočítávat následně dle skutečné konzumace. Podle počtu přihlášených rozhodneme i velikost sudu (30, resp. 50l), proto, prosím, info, kdo přijde na turnaj a kdo bude pít pivo co nejdříve!!!

Rodinné nebo jinak sestavené teamy v počtu 3-4 osoby budou hrát ve stylu David´s CUP vyřazovacím systémem „Double-eleimination“. Pokud ještě nevíte složení teamu, nebo je Vás na team málo, napište nám pouze kolik osob bude hrát, zkusíme to zkoordinovat za Vás, případně utvoříme hrací teamy až na místě.

Výhodou tohoto hracího systému je, že i v případě jedné prohry můžete celý turnaj vyhrát, pokud dvakrát za sebou porazíte vítěze hlavního pavouka.

V jednotlivých kolech se budou hrát zápasy do 3 vítězných bodů (3:0, 3:1, 3:2) v pořadí mužská dvouhra, ženská dvouhra, smíšená čtyřhra, mužská dvouhra 2, mužská čtyřhra. Dvouhry nesmí hrát stejný člověk, tj. minimální složení teamu jsou 2 muži a jedna žena, ale může to být např. 2 muži + 2 ženy, 3 muži + 1 žena.

Pro urychlení budeme v základních kolech hrát zápasy na 1 vítězný set do 11 bodů, finále resp. opakované finále pak na 2 vítězné sety do 11 bodů.

 

Náhledy fotografií ze složky pinek_ponek