Jdi na obsah Jdi na menu
 

 

Dětský ŤAP za Éliškou do Čísek - účast hojná

7. 7. 2014

certik2.jpgV sobotu 12.7. krátký výlet pešky , na kole či s odrážedlem pro nejměnší až po seniory

děcka na zmrzku a tátové na zrzku. Odchod ve 14.00 z růžku okolo tří rybníčků do čísovic k Elišce. Zpátky v 18.11 vlakem do Rymáně ( další potencionální občerstvovací stanice ) nebo domluvíme odvoz , stateční můžou i zpátky pěšky. 

V sobotu na startu 5x junior a 6x doprovod. Tým se rozdělil na ťapíky, kolíčky a vozíky a vyrazil směrem k rybníčku Brčálníku.

Kolíčci , řízeni pevnou rukou velkého náčelníka brzy ovládli čelo výpravy, U Brčálníku proběhlo skupinové foto a pak následovala malá bojovka , která se líbila hlavně Anetce.

Po krátké krosové vložce se nám lehce zatoulal aktivní jezdec Hrůša junior, ale jeho senoir ho rychle našel a vrátil na správnou cestu. Malá přestávka u druhého rybníčka v čískách a pak již v dáli byl vidět náš cíl " Dřevák Eliška". Ťapíci se trošku zasekli ale nakonec pivko i zmrzku stihli a dokonce si stačil koupit i jízdenku na zpáteční cestu vlakem. To mi ostatní jsme se stali nedobrovolnými sponzory ČSD ( možná i ČSSD ) a v lehce znečištěném voze a se zvýšenou hladinou adrenalinu jsme dojeli do Rymaně.  

Cestou zpět již výpravu vyrušila jen smečka psů ( pod vedením Martiny F ).Závěrem - počasí super, účast skvělá, pivko výborné a děti spokojené, alespoň doufám. Tak zase někdy příště .

 

 

Náhledy fotografií ze složky léto 2014