Jdi na obsah Jdi na menu
 

 

MMX-2014

25. 4. 2014

Přechod Brd jako PRD 2014 – neděle 20.4.2014

Vzhledem ke stavu kloubů na českých nožkách jsme nuceni letošní přechod Brdy jako Prd uskutečnit kolmo. Ne tedy kolmo do kopce, ale na kole. Cíl ( MMX ) zůstává stejný , jen trasa je poněkud upravena pro treková a horská kola.

Pěšáci mohou samozřejmě zamířit do MMXu  po původní trase a sejít se s kolisty až v cílovém bodu.

Start tradičně v 9.00 na Růžku, MMX otevřen od 11.00 , takže to v pohodě stíháme. Dle posledních dohod bude trasa prodloužena po cyklostezce až do Srbska ( Po stopách českých králů ) .

Prodloužení o 12 km jízdy po lehce zvlněné rovině a za odměnu pivko v hotelu u Berounky a následně návrat do MMX  na setkání s pěšáky okolo 13 té hodiny.

 

Děkuji všem , kdož byli účastníky nedělní akce MMX, Byla to letos zatím nejmasovější akce v počtu 5 kolistů, 4 pěšáci a 5 automobilistů po cestě tam, Zpátky se nám ty počty poněkud přeházely, ale výsledek je následující : pěšáci 14 km, kolisté 2 úrovně 47 km a vrcholoví kolisté 67 km podle oficiálního měření ředitele zájezdu. Dokumentace v příloze. Nicméně na cestě přírodou jsme objevili další nový pivovar a o následujícím víkendu jej pojedeme  prozkoumat. Lehká trasa tam cca 17 km. Kdo bude mít zájem může se přidat. podle počasí předpokládám v sobotu odpoledne ještě upřesním.


 

Poslední akce dubna jsou čáry na plácku ( jako každý rok ) , Dámy si připraví košťátka , z pánu uděláme požární dozor, Jako hasivo bude použit soudek dobrého piva, Kdo má zájem být členem požárního sboru nechť se přihlásí do čtvrtka . Počítám cca 6 - 8 kousků a je na Vás jestli to budou Svijany 11 nebo Plzeň 12, a pamatujte na velikosti záleží ( 15 nebo 30 ).

Veřejná sbírka otopu je od neděle na plácku ( dřevo které nechcete do krbu , spálíme zde ), Zážeh pro děti předpokládám asi v 19.00.


 

Mokrá varianta ( garáž párty při nepřízni počasí )


 

tak neváhejte a pište


 

jarda

 

Náhledy fotografií ze složky jaro 2014