Jdi na obsah Jdi na menu
 

 

Královská etapa a medvědi v Berouně

10. 7. 2014

v neděli 13.7. do Berouna za medvědy. Odjezd v 9.00 od růžku , přes Brdy a pak podle vody

Berounky až k berounským medvědům. Ráno na startu 5 cyklistů. Kvůli problémům s luštěninami byl start o 15 minut posunutý ale vše jsme rychle dohonili.

Snad pod vlivem sledování TdF se náš peloton rychle přesunul přes brdský masiv a rovinu podle Berounky prosvištěl závratným tempem do cílového města. Zde velitel výpravy poněkud zabloudil a maskoval to otevírací dobou v pivovaru. Nicméně cíl byl nalezen ( Alenka měla pravdu ) a několik medvídků a obídek do nás jen zahučelo. Jako prémii jsme se dozvěděli co je to bigoš. 

Na zpáteční cestě jsme se rozhodli pro zkratku . Jak už to tak bývá , některé zkratky jsou delší ale zato horší cesta.  A opravdu. Zpáteční cesta přes Brdy se dá nazvat královská horská etapa a dala nám opravdu zabrat. Krátká zastávka v Kytíně na dočerpání tekutin ( voda - jak ohavné ).

Pak už nás hnala vidina pivka u Pepíčka a černá mračna od severozápadu. Poslední stoupání k Magdaléně a hurá dolů do Zahořan. Závěrečné hodnocení a jedno pivko u pepíčka razantně utnula pořádná přeprška, ale alespoň nám to umylo kola.

Závěrem - 75 km, pěkné klesání i stoupání , několik medvídků. Jiří si tímto vyjezdil účast v A teamu, ale po cestě neustále vyrušoval s odbočkami do hospůdek !

 

 

Náhledy fotografií ze složky léto 2014

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář